Conpot

Nye serie slagbor

Den nye serien av slagbormaskiner fra Ryobi tilbyr den beste borkapasitet i sin klasse.

Serien består av tre slagbormaskiner , to ett-girs slagbormaskiner med henholdsvis 680 W  (RPD680 – K) og 800 W  (RPD800 – K) og en to -girs slagbormaskinen på 1200 W  (RPD1200 – K).

Alle tre maskiner har funksjoner og  bruksområder som gir høy ytelse og god brukervennlighet . Varmebehandlet metallgir og kulelager for beste driftssikkerhet og lang levetid . Kompakte design kombinert med ergonomisk Grip Zone  og mykt grep gjør verktøyet behagelig og lett å holde.

Den variable hastigheten gir brukeren optimal kontroll til alle bruksområder . Hele serien gir enestående ytelse med en hastighet på minst 0-3000 o/min og en slagfrekvens på 0-51 000 slag / min , noe som gjør at brukeren kan bore større hull , enda raskere .

Automatisk spindellås for raskt og enkelt bytte av bor og bits . LED- lys lyser opp arbeidsområdet og gir brukeren god oversikt.

2-girs versjonen på 1200W gir brukeren et bredt spekter av hastigheter. Ved lav hastighet har maskinen en høyt dreiemoment for kontrollert boring og ved høy hastighet har maskinen lavt dreiemoment for boring med slag.

For mere informasjon og tekniske detaljer, gå inn på www.ryobitools.no

 

Stikkord: