Conpot

Ny administrerende direktør

Jan Fourie overtar rollen som administrerende direktør i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Jan, som er sørafrikansk statsborger, er utdannet teknisk ingeniør og har en grad i internasjonal ledelse. Han begynte å jobbe i Atlas Copco 1992 og har siden 2005 hatt ledende stillinger innen
Atlas Copcos forretningsområde Kompressorteknikk i Sør-Afrika, Chile og nå sist i Australia.

«Jeg er ivrig etter å fortsette utviklingen av Atlas Copco Construction Technique Scandinavia til en
organisasjon som brenner for kundetilfredsstillelse, og jeg kommer til å bidra i organisasjonen med min internasjonale erfaring. Utfordringen blir å ivareta hele området og våre lojale kunder på effektiv måte, og hver eneste gang å overgå forventningene deres med løsninger som skaper merverdi. Jeg ser også veldig frem til å bli kjent med den skandinaviske kulturen og venne meg til det nye klimaet,» sier Jan Fourie.

Jan kommer til å bo i Stockholm og pendle mellom de skandinaviske landene. Han etterfølger Adam Airosto som forlater Atlas Copco for en stilling utenfor selskapet.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er et skandinavisk salgsselskap med ansvar for salg og service av Atlas Copcos portable kompressorer og generatorer, pumper, betongutstyr, rivningsutstyr, håndholdt utstyr for pakning og boring samt utstyr for veikonstruksjon av Dynapac-modell.

Stikkord: