Conpot

Formbar og allsidig tettetape

Butalu Crepe lanseres nå på markedet, og er en helt ny type tette- og forseglingstape. Tapen har et tykt og svært klebrig limlag av butyl. Limet er tilsvarende det man bruker på veggskjøtene på campingvogner.

Det unike med Butalu Crepe er at den er formbar. Den solide oversiden er utformet som kreppapir og kan bøyes, formes og strekkes hele 60 %. Den kan også festes til så og si alt, og forblir klebrig.

Det muliggjør tidligere umulige bruksområder som tetting rundt ujevne former, som for eksempel rørgjennomføringer.

Butalu Crepe passer til isolering av takkanter, vegghjørner og skorsteiner. Butalu Crepe er også en ideell membran for tetting av takgjennomføringer. Butalu Crepe passer perfekt rundt alle ujevne former og strukturer på tak, arker, takvinduer, takrenner, rør med mer. Butalu Crepe er kompatibel med de fleste bygningsmaterialer, metaller og syntetiske materialer.

En rull er 25 cm bred og 5 m lang.

Butalu Crepe føres av Relekta AS.

Stikkord: