Conpot
  • boligmesse plakat

Tidenes storsatsning på boligmessene

I fjor brukte nordmenn over 60 milliarder kroner på hus og hjem, og alt tyder på at tallet øker i år.

– Vi tilbyr mer enn noensinne på våre boligmesser i 2014, sier Stewart Stjernholm, adm. dir. i Compass Fairs AS som arrangerer boligmessen «Gjør Din Bolig Bedre». Nordmenn er verdensmestere i oppussing, og dette følger boligmessene opp med hele 22 messer og tidenes største messekonkurranse.

Hus og hjem går aldri av moten

Siden den spede start for 18 år siden, har Stjernholm og medarbeidere i Compass Fairs AS utviklet boligmessekonseptet til det profesjonelle og kompetente maskineriet det er i dag. Hvert år reiser messearrangøren land og strand rundt og arrangerer boligmesser som for mange er årets store happening. – Vi skaper en arena hvor det boliginteresserte publikum møter fagekspertise fra mange relevante bransjer. Relasjonene som skapes på messene har ført til både lokal verdiskaping og mange nye og oppfriskede hjem opp gjennom årene, sier Stjernholm.

Norges største inspirasjonskilde til hjemmet

Netthandel øker i utbredelse, også innen bransjer som tidligere kun hadde fysiske forretninger. Trenden nå er at typiske nettbutikker innen hjem og interiør ser en stor verdi i å bruke boligmessen som et ambulerende showroom. – Vi ser også en generell økning i antall bransjer som bruker messen som medie og møteplass, forteller Stjernholm. – Boligmessen er Norges største inspirasjonskilde til hjemmet, og utstillerne våre vet av erfaring at de kommer i dialog med et stort og kjøpekraftig publikum med konkrete behov, enten de skal gjøre estetisk overflatebehandling eller nødvendig vedlikeholdsarbeid. Vårt publikum kommer år etter år for nyheter, råd, inspirasjon og gode messetilbud.

Tidenes største messekonkurranse

Boligmessen har en stolt tradisjon med svimlende gevinster på konkurransene sine, hvor en heldig finalist har vunnet et hus. – I år lanserer vi tidenes største messekonkurranse med hele to hus og en dobbelgarasje i potten, forteller Stjernholm entusiastisk. – Ja, du hørte riktig, to hus og en dobbelgarasje! Premien er verdt hele 2,5 millioner kroner, og leveres av husleverandøren Hedalm AS i samarbeid med Compass Fairs AS og Boligklubben bMember.

Hedalm AS satser friskt

– Vi markerer oss ekstra på boligmessen i år som en av satsningsområdene etter en nylig fusjon mellom Hedalm Anebyhus AS og Hedalm Byggtech AS, forklarer Tore Reite Larsen, salgssjef og messeansvarlig i det fusjonerte selskapet Hedalm AS. Hedalm AS hadde stor suksess med 20 prosent flere solgte boliger i 2013, og lanserer i vinter en ny huskatalog med over 20 nye modeller. – Nyhetene presenteres på de 22 messene sammen med våre øvrige bestselgere, forteller Reite Larsen, og oppfordrer alle med byggeplaner til å ta seg en tur innom Hedalm Anebyhus sin stand for mer informasjon og et skikkelig godt messetilbud. – På messene forteller vi også om fordelene med vårt effektive leveransesystem for fabrikkfremstilling av boliger, basert på element- og modulproduksjon fra egen fabrikk i Norge. Hedalm AS har et omfattende nett av region- og salgskontorer og samarbeidspartnere rundt om i Norge, og er dessuten i gang med å bygge opp et forhandlernett.
– Målet er å ekspandere og knytte til oss representanter på flere geografiske steder, og boligmessene er i så måte en perfekt arena for både å profilere de flotte Hedalm Anebyhus-modellene våre og å skape nye relasjoner, avslutter Reite Larsen.

Stikkord: