Conpot

Unngå å havne på glattisen

Et halvt års er sånn her i landet, at kvikksølvet gjerne holder seg på det nederste delen av gradestokken. Det blir det lett is og snø av, riktig glatt is og snø. Da er det fort gjort å skade både seg selv og bilen.

Leca Safe Antiskli:

  • Lav vekt – lett å håndtere
  • Naturprodukt uten salter eller kjemikalier – Ingen merker, ingen skader
  • Jordforbedrende – kostes rett i blomsterbed etter sesong
  • Porøst – fester seg på isen

I årevis har vi slitt med tunge sekker med sand eller singel for å bøte på problemet. Nå løser du dette problemet så lett som bare det. Det er ikke mye som veier så lite som Leca!

Leca Safe Antiskli – er en strøsingel av brent leire som knuses til små, skarpe steiner. Vi snakker her om knuste Leca-kuler med helt unike egenskaper som strømiddel. Steinene har evnen til å bli liggende der sand og grus sklir av isen. Og når våren kommer, er det bare å feie singelen ut over plenen, den fungerer som et rent jordforbedringsprodukt.

Krefting & Co er distributør av Leca Safe Antiskli og kan tilby forpakninger fra 2,5 liters kanner med spesialutviklet strøkork, til sekker på 50 liter.

Emballasjen er like oppsiktsvekkende som innholdet i konsumentproduktene til Leca Safe Antiskli. Leca har lenge hatt et samarbeid med Norges Skiforbund, og har støttet de norske langrennsjentene i flere år.  Norges Skiforbund har derfor sagt ja til at våre mest populære langrennsjenter stolt viser seg frem på de nye Leca Safe-pakningene. Leca Safe Antiskli er vel det eneste som kan stoppe Marit og Therese i OL sesongen!

Stikkord: