Conpot

Hultafors lanserer stemjern EDC

Skarp, pålitelig og alltid tilgjengelig. Hultafors stemjern er designet for å kombinere maksimal skarphet med slitesterk holdbarhet.

  • Holdbart og perfekt slipt blad av japansk stål med Elektrobelegg for maksimal rustbeskyttelse.
  • Smidig håndtak, konstruert for å tåle harde og gjentatte hammerslag.
  • Ovalt utformet håndtak som gjør det enkelt å vri bort materiale
  • Bladstørrelser fra 6 mm til 32 mm samt to huljern med kurvet blad.
  • Hylster av ekstra slagfast PP-plast: Med hull for økt ventilasjon og for enklere å se størrelsen. Kan festes på beltet, lommen eller en knapp.
  • Dobbelthylster komplett med et stemjern EDC 25 og en håndverkskniv HVK
  • Unikt stemjernshylster CH3 produsert i slitesterkt lær med plass for dine 3 favorittstemjern.

Gjør deg klar for perfekt presisjon og allsidig bruk som å hugge, bryte og skapre med. Perfekt slipt blad av japansk stål, smidig håndtak som tåler harde hammerslag og et smart hylster som enkelt kan festes på beltet, lommen eller på en knapp.

Skarp og pålitelig

Profesjonelle håndverkere bruker ikke lenger stemjern kun for å skjære i tre. Stemjernet har blitt et allroundverktøy som brukes til å hugge, bryte og skrape med. Derfor lanserer nå Hultafors stemjern EDC – en ny produktkategori, designet for å kombinere maksimal skarphet og holdbarhet. – Tøffe, allsidige og ergonomiske. Det gjør stemjernene til et perfekt tillegg i alle verktøykassene, sier Håkan Carlsson, Produktsjef hos Hultafors.

Når Hultafors nylige studerte profesjonelle håndverkere i deres daglige arbeid viste det seg å være et behov av stemjern som er enkle å ta med seg, og som passer flere typer arbeid. Bygningsarbeidere, snekkere, gulvleggere, taktekkere, låsesmeder og malere ønsket alle det samme – et smidig stemjern med holdbart blad og kraftig skaft som tåler harde hammerslag.

– Stemjern EDC har sterke blad av japansk stål og et smidig håndtak, produsert av glassfiberforsterket PP-plast som tåler tøff bruk. Bladets innfestning har tagger på innsiden for å forhindre at det trykkes inn i skaftet når en slår på det, noe som gjør at verktøyet oppleves som ekstra stabilt. For å gjøre stemjern EDC så letttilgjengelig som mulig har vi også utviklet et smart hylster som enkelt kan festes på beltet, lommen eller på en knapp. – Oppsummert kan en si at stemjern EDC har alle de funksjoner en trenger – alltid tilgjengelig, sier Håkan Carlsson.

Den nye produktkategorien inkluderer stemjern med bladstørrelser fra 6mm til 32mm. For å gjøre arbeidet så sikkert som mulig har bladet ingen skarpe hjørner og håndtakets utforming garanterer et korrekt grep. I produktkategorien finnes også to huljern med kurvet form. Den ene er slipt på innsiden, og gir en perfekt 11mm radius i ett slag, og det andre huljernet er slipt på utsiden perfekt for uttak av f.eks kabelkanaler.

Hultafors håndverksundersøkelse avslørte også at håndverkere ofte bytter mellom ulike stemjern i arbeidet. Derfor lanserer Hultafors også et unikt hylster med plass for tre stemjern, et innovativt produkt som gjør det enkelt for håndverkeren å samle sine favoritter. Dessuten kan den enkelt festes på beltet eller holde ordren på stemjernene i verktøyskassen.

Stikkord: