Conpot

Lett modell for distribusjon

Renault Trucks lanserer nå sin letteste modell - ”D Cab 2 m”, en bil for distribusjon i tettbygde strøk. Bilen introduseres i april/mai 2014, i forbindelse med Renault Trucks karavane i Norge.

Renault Trucks har utvidet sitt tilbud av kjøretøy for tettbebygde strøk, med en ny modell kalt Renault Trucks ”D Cab 2 m”. Denne bilen er utviklet i samarbeid med Nissan Motor Ltd, og er tilgjengelig  i vektklassene fra 3,5 til 7,5 tonn. Et kjøretøy som er ideell for små og mellomstore oppdrag i bynære strøk.

Fra 2,8 til 120 tonn

Innføringen av denne nye modellen er gjort for å kunne møte kundenes behov slik at man nå kan tilby et komplett modellutvalg fra 2,8 til 120 tonn .
”D Cab 2 m” er ideell for bydistribusjon. Dette fordi den kompakte størrelsen, kombinert med det frembygde førerhuset, gjør den lett å manøvrere i bymiljøer.

7,5 tonns utgaven kan også utstyres med automatisk girkasse.

Bedre for sjåføren

Innredningen er utformet med sjåførens komfort i tankene. Den har et dashbord som har alle kontroller enkelt innen rekkevidde. Det romslige førerhuset byr også på mange lagringsmuligheter, slik at sjåførens arbeidsdag skal bli enklere og mer behagelig.

Den nye Renault Trucks ”D Cab 2 m” gjør at Renault Trucks kan tilby kjøretøyer i alle vektklasser – fra 2,8 til 120 tonn. Renault Trucks intensjoner om en bil som er designet for effektivt å oppfylle sitt formål om å generere overskudd, være pålitelig, beskytte kundens virksomhet og gjøre sjåførene stolt, går igjen også i denne nye lette serien.

Stikkord: