Conpot

Oppgradert Isuzu med 3.5 tonn tilhengervekt

I 2012 ble det lansert ny modell i Norge, med sterk 2.5 L Twin Turbo motor, lavt forbruk og utslipp og høyt standard utstyrsnivå. Nå kommer Isuzu Pick Up med en rekke oppgraderinger.

Isuzu Pick Up hadde Norgespremiere i november 2007, og siden da har det blitt registrert over 4000 Isuzu i Norge. Markedsandelen i Pick Up segmentet har årlig ligget på mellom 20 og 25%. Isuzu har vist seg å være et kvalitetsprodukt, med driftsikkerhet som både private og krevende proffbrukere har satt pris på.

3.5 tonn tilhengervekt

Dette er klasseledende, og viser Isuzu sine sterke spesifikasjoner som et kvalitetsprodukt blant nyttekjøretøy.

Skinnseter

Exclusive pakken er oppgradert med nye mørkegrå skinnseter, og er tilgjengelig på alle varianter.

Exclusive pakke Extended cab

Tidligere var kun Double Cab tilgjengelig med utstyrsutgaven, Exclusive. Extended cab (kort hytte og langt plan) er nå også tilgjengelig i Exclusive. Denne utstyrspakken inneholder skinnseter, stigtrinn, automatisk klima, rattbetjening av radio, elektrisk justering av førersete og alarm. Pristillegg for denne pakken er kun kr 10 000,- Extended Cab leveres også med skjult bakdør (”hidden door”), dette gjør tilgangen til varerommet bak førersetene meget enkel.

Biler har nå ankommet landet. Så Isuzu kan friste med rask levering av biler med 3.5 tonn tilhengervekt.

Pick Up markedet kan vise til en årlig salgsvekst de siste årene. Med gode kjøreegenskaper, høyt utstyrsnivå og praktiske løsninger så er dette et segment som vil fortsette å øke.

Isuzu er en av Japans eldste bilprodusenter med startår 1916, og en av verdens ledende utviklere og største produsent av dieselmotorer. Den første lastebilen ble produsert for nesten 90 år siden og utviklingen av dieselteknologi startet for rundt 80 år siden. Isuzus store kompetanse og erfaring med dieselmotorer innebærer også at flere av verdens største produsenter kjøper dieselmotorer av Isuzu, dette gjelder alt fra personbiler, gravemaskiner til båtmotorer.

RSA har valgt å beholde prisen. Det vil si rimeligste modell koster veil 319 900,- (270 761 eks mva). Topputgaven double cab, automatgir, exclusive pakke og 3.5 tonn tilhengervekt koster veil kr 369 900,- inkl mva.

Stikkord: