Conpot

62 nye boliger på Sørenga

Veidekke Entreprenør har i dag fått i oppdrag å bygge 62 leiligheter ytterst på Sørenga­utstikkeren i Oslo for Sørenga Utvikling. Prosjektet skal utføres som en totalentreprise, og kontrakten er på 205 millioner kroner.

I tillegg til de 62 leilighetene skal Veidekke bygge næringsarealer i første etasje på prosjektet. Kontrakten omfatter således 10.100 m BTA totalt. Bygget skal utføres i plasstøpt betong med prefabrikkerte balkong- og trappeelementer. Fasadene blir hovedsakelig i tegl med innslag av tre. Leilighetene blir innredet med eksklusive kjøkken- og garderobeløsninger, en-stavs parkett med gulvvarme og baderom i høy standard.

Toppleilighetene får store takterrasse med sjøutsikt, i tillegg etableres felles takterrasse for alle beboerne. Prosjektet er godt mottatt i markedet, og over 60 % av leilighetene er solgt siden salgsstart.

Veidekke starter betongarbeidene i februar måned, og innflytting i leilighetene vil være i tredje kvartal 2015.

 

Prosjektleder er Arnfinn Strålberg arnfinn.strålberg@veidekke.no

Stikkord: