Conpot

Ny Kobelco-selger på plass

Knut Tollefsrød ar ansatt hos Beck Maskin AS som salgskonsulent for Kobelco gravemaskiner. Vi ønsker Knut velkommen tilbake til oss og er glad for å ha han med på laget igjen, vi ser frem til et konstruktivt og fruktbart samarbeide.

Knut har lang erfaring innen bransjen med salg av anleggsmaskiner fra 900kg – 50 tonn. Han startet sin salgskarriere i 1986 hos Owe Beck som den gang drev Kobenor Maskin AS på Sofiemyr med import og salg av Kobelco gravemaskiner. Der var Knut ansatt som bruktsjef med ansvar for salg, inntak og taksering.

Da Rishaug Anleggsmaskiner AS fikk agenturet på Kobelco som senere ble New Holland fikk Knut ansettelse som distriktsjef der i 1994 og sluttet i 2011.

Tidligere har Knut jobbet med Brøyt, Åkerman og de siste to årene har han vært ansatt som distriktsjef hos Motorsalg AS med salg av Atlas, Kato og Terex gravemaskiner.

Han har hatt stor suksess med totalansvar for hele prossessen fra første kundekontakt, til salg og frem til levering. Varemerket har vært Kobelco/New Holland i området Oslo, Akershus, Østfold, Oppland, Hedemark, Buskerud og Vestfold. Han har solgt mer enn 1000 maskiner i disse årene.

Knut er godt kvalifisert med allsidig og lang erfaring fra bransjen og kjenner Kobelcoproduktet meget godt, han er riktig mann på riktig plass, sier Owe Beck, styreformann i Beck Maskin AS.

Det er fint å kunne selge «ren vare» les Kobelco, nå som Kobelco står på egne ben igjen etter at avtalen med New Holland er avsluttet og vil fases ut i løpet av 4 år.

Vi har merket oss enorm stor interesse for Kobelcomaskinene og kan ikke skaffe nok, sier Tollefsrød.

Han ser virkelig frem til å selge Kobelco gravemaskiner igjen, i tillegg synes han det er inspirerende med miljøskifte med nye kollegaer og nye utfordringer, han har stor tro på fremtiden.

Vi ønsker Knut Tollefsrød lykke til i jobben!

Stikkord: