Conpot

Ny administrerende direktør for NCC Property Development AS

NCC har ansatt Manne Aronsson som ny administrerende direktør for NCC Property Development i Norge. Aronsson tiltrer stillingen 20. januar.

– Jeg ser veldig frem til å kunne være med og utvikle NCC Property Developments virksomhet i Norge. Min ambisjon er å styrke markedsposisjonen vår ytterligere på lang sikt, sier Manne Aronsson.

Manne Aronsson har vært ansatt i NCC siden 2000. Han er for tiden konstituert landssjef for NCC Property Development Sverige og har tidligere vært regionssjef for Region Syd i Sverige. Aronsson har bred erfaring fra flere områder innenfor kommerisell eiendomsutvikling, både innenfor kontor, handel og logistikk.

Som administrerende direktør for NCC Property Development i Norge kommer Manne Aronsson til å inngå i ledergruppen for forretningsområdet NCC Property Development i Norden.

– Norge er et viktig marked for NCC Property Development, og vi har spennende prosjekter på gang i både Oslo og Stavanger. Jeg er overbevist om at Manne Aronsson kommer til å bidra sterkt til fremgang i Norge med sin lange erfaring, gode forretningsforståelse og sin lange merittliste innenfor lederskap, sier Carola Lavén, forretningsområdesjef for NCC Property Development.

Stikkord: