Conpot

Ny modell varmluftsaggregater

Dantherm har, når det gjelder luftoppvarming, vært ledende på det norske markedet i 50 år. Nå lanserer de en helt ny serie stasjonære varmluftsaggregater.

Aggregatene har fått betegnelsen DAH og de er en fleksibel og økonomisk løsning når det gjelder hurtig oppvarming i store rom.

Varmluftsaggregatene har en virkningsgrad på over 90 % og de kan utstyres med brenner for gass, olje eller fremtidsrettet bioolje. Den varme luften kan fordeles frittblåsende eller via kanaler. Med mange størrelser fra 29 kW til 232 kW, stående og liggende posisjoner og valgfri røykavgang på toppen eller på baksiden, kan et varmluftsanlegg fra Dantherm AS tilpasses de aller fleste behov. Det leveres et bredt utvalg av tilbehør som blant annet et dag-/nattpanel som automatisk senker temperaturen etter arbeidstid og i helgene.

Brennkammer og varmeveksler er utført i varmebestandig stål og med et pulverlakkert kabinett tåler aggregatet det meste.

God og målrettet rådgiving gir løsninger som dekker kundens behov og forutsetninger. DAH varmluftsaggregater fra Dantherm AS krever minimalt med service og vedlikehold men skulle det skje noe er våre serviceteknikere er alltid klare, enten det gjelder forebyggende vedlikehold eller akutte driftsproblemer. I tillegg har vi et innholdsrikt produkt- og delelager. Eget lager sikrer rask levering, og kostbare forsinkelser unngås.

Som spisslast i yrkesbygg er det i følge klimameldingen og fremtidige forskrifter for bygg, tillatt å benytte varmluftsaggregater med fossil olje, og med bioolje eller gass kan aggregatet benyttes for både hovedlast og spisslast.

Stikkord: