Conpot

Nytt navn for Ruukkis stålfasadebelegg

Ruukki vil bruke navnet Hiarc for alle sine fasadebelegg. Stålfasadebelegg som tidligere var kjent som PVDF, PVDF matt og PVDF HB, vil heretter bli kalt Hiarc, Hiarc matt og Hiarc max.

Bruksområder for stål med Hiarc-belegg er sandwichpanel, kledningspanel og designprofiler. Det nyeste belegget i Hiarc-produktfamilien er Ruukki Hiarc reflect. Det er det første funksjonelle fasadebelegget som er lansert av Ruukki. Fargepigmentet i Hiarc reflect har blitt utviklet slik at overflaten til bygningen reflekterer solens varmestråling, og dermed holder bygningen kjøligere enn det du ville oppnådd ved bruk av et konvensjonelt fargebelegg. Hiarc reflects beholder sin opprinnelige farge og glans uten å falme på grunn av dens gode motstandsdyktighet mot UV-stråling og andre klimapåkjenninger. Hiarc reflect holder seg også ren.

Ruukkis Hiarc-belegg (High-Architectural Colour Coatings) har alle blitt spesielt formulert for byggfasader med høy arkitektonisk standard. VDF er navnet på beleggbindemiddelet som alle produsentene har brukt, også som deres produktnavn. Navneendringen til Hiarc er ment å kommunisere til kundene at det er spesielt de langvarige kvalitetsfasadebeleggene laget av Ruukki, som gir bygningene deres et utholdende og imponerende utseende», sier Børge Halvorsen, Vice President, Ruukki Norge AS.

Hiarc-produktfamilien inkluderer Hiarc semi-gloss, Hiarc matt og Hiarc max, for krevende og klimatiske forhold, og Hiarc reflect. Alle beleggene i Ruukkis Hiarc-produktfamilie er produsert ved hjelp av en krom-fri prosess.

 

Ta en titt på www.ruukki.no for mer informasjon.

Stikkord: