Conpot

Loxam styrker sin posisjon – kjøper Safelift

Loxam - det ledende selskapet i Europa innen utleie av utstyr og verktøy til bygg, anlegg og industri, vil styrke sin posisjon også i Nord-Europa. De annonserer nå oppkjøpet av Dansk Lift og med det også datterselskapet her i Norge: Safelift.

Dansk Lift har drevet i Danmark siden 1963 og har 6 avdelinger. Selskapet har også 4 avdelinger i Norge, gjennom
datterselskapet Safelift. Selskapet har også en avdeling i Malmö, Sverige. I 2012 genererte Dansk Lift en omsetning på mer
enn € 17 millioner og har over 80 ansatte.

Godt representert

Loxam har drevet i Danmark siden 2007, via sitt datterselskap Loxam A/S, og har 19 avdelinger fordelt i hele landet. Oppkjøpet av Dansk Lift vil øke antall avdelinger og gjøre Loxam enda mer konkurransedyktig, med en flåte av motorisert liftmateriell helt opp til 65 m. I Norge vil vi videreføre oss som Loxam Rental og fortsatt tilby våre kunder maskiner og utstyr av høy kvalitet. Vi skal fortsette å være kjente for vår gode service. Loxam er allerede representert i 11 land. Med dette oppkjøpet, vil konsernet styrke sin ledende posisjon på markedet, til i alt 612 avdelinger samt en flåte på mer enn 200.000 enheter. I 2012 omsatte Loxam Group samlet for € 828 millioner.

Gérard Déprez, styreformann og konsernsjef i LOXAM uttaler følgende: ”Jeg er glad for å kunngjøre oppkjøpet av Dansk Lift, en av markedslederne i utleie av motorisert liftmateriell i Danmark. Oppkjøpet av denne virksomheten, som også opererer i Norge og Sverige, vil hjelpe LOXAM å styrke sin stilling i sitt danske datterselskap og fortsette utvidelsene
internasjonalt. Jeg er også fornøyd med å ønske velkommen Dansk Lifts’ og Safelifts’ ansatte inn i Loxam-teamet. Med ledelsens støtte vil de bidra til konsernets ekspansjon i Nord-Europa.”

Petter Hagen, administrerende direktør i Dansk Lift, legger til: ”Jeg er veldig stolt over at selskapet jeg har vært leder for de siste 11 årene, nå slår seg sammen med den europeiske markedsleder. Jeg er overbevist om dette gir mine medarbeidere en karriere med større muligheter.”

Ta en titt på www.Loxamrental.no for mer informasjon.

Stikkord: