Conpot

Ny kraftig LED varsellysbjelke

Ledtech unlimited er en helt ny og kraftig LED varsellysbjelke. Produsenten lover at denne er produsert i solid matriale, som skal tåle norske forhold

– Unlimited bjelkene er de desidert kraftigste varsellysbjelkene på markedet i dag, og vi er stolte av å være Norsk distributør og kan levere Ledtech-produkter til meget gunstige priser, forteller Daglig leder Preben Want i Arbeidslys Norge AS .

Unlimted er en kraftig lavprofils LED varsellysbjelke. LED fra Philips, reflektorene er trukket bak LED modulene slik at du får en effekt økning på over 300%. Tredjegenerasjons høyintensitive led-moduler gjør varslingen meget effektiv. Bjelkene leverrs komplett med kabel og feste. Bjelken er IP67 som gjør at hele bjelken inklusive LED er vanntett.
Bjelken er godkjent for montering og bruk på norsk veg, og er CE- Godkjent og ECE godkjent.

Bjelken er satt opp med liten kabel med tre ledere. Trenger ingen kontrollboks kun en av/på bryter (Kan brukes orginal bryter).

Chassiet er støpt i solid lettvekts matrialle.

Ulike størrelser

– Ledtech Unlimited leveres fra 500mm til 1450mm, Philips LED teknologi med 300% bedere lys styrke en tradisjonelle led bjelker. I Norge kan vi pressentere en garanti tid på 5år, sier Preben avslutningsvis.

 

Stikkord: