Conpot

Terrenggående nyhet til innen- og utendørs bruk

Høydespesialisten AS har kjøpt inn to nye typer lifter i Smartlift-serien. Blant nyanskaffelsene er Smartlift 780 Outdoor Giant. Denne løfter og håndterer nesten et tonn, og har ekstrem rekkevidde og løftehøyde

Arbeidshøyde: 4,50 m
Rekkevidde: 2,00 m
Løftekapasitet: 850 kg
Drift: Batteri
Egenvekt: 1300 kg
Transport, bredde: 1,01 m
Transport, høyde: 1,50 m
Transport, lengde: 2,85 m

Store vinduspartier og ruter med flere lag glass er tunge og dyre i anskaffelse. Det riktige verktøyet er som kjent alfa omega i forhold til håndtering av slike saker. Her kommer Smartlift 780 Outdoor Giant virkelig til sin rett.

Den store løftehøyden og lange rekkevidden, som er unik for denne type lift, medfører også en rekke muligheter innenfor alle tenkelige og utenkelige løfteoppgaver. For eksempel ved utskifting av vinduer på eneboliger, montering av stålplater til fasader, andre fasadeplater og butikkvinduer. Kun fantasien setter grenser for hva denne liften kan brukes til.  I tillegg har den helt unike terrengegenskaper. En annen fordel med liften er at den er et godt økonomisk alternativ i forhold til for eksempel lastebiler med kran og løftearm.

• Ekstrem presis proporsjonalhydraulik som gjør det mulig med nøyaktig montering
• Terrenggående med 2000W forhjulstrekk og elektronisk bremse
• Lett å manøvrere med tvillinghjul på bakhjul
• Løftehøyde på 4600 mm
• Fjernbetjening af alle hydrauliske funktioner
• Vanntett i henhold til ip65
• Liften transporteres lett i en kassebil eller på en maskintrailer

Stikkord: