Conpot

Østerbø Maskin AS – Norsk importør av Hatz

Fra 1. januar 2014 tar Østerbø Maskin AS over agenturet på Hatz-diesel i Norge. Østerbø kan nå skaffe hele produktspekteret til den tyske produsenten av motorer, pumper, strømaggregat og ikke minst reservedeler til alt.

Kvalitet

Hatz er kjent for å produsere driftssikre og gode dieselmotorer. Firmaet har en historie som går helt tilbake til 1880 og er en solid aktør i markedet. Hatzmotorer står i dag for eksempel i mange platevibratorer og strømaggregat. Mange kjente leverandører bruker Hatz i sine produkter, deriblant Atlas Copco og Danpak.

 

Erfaring

Hatz passer godt inn i porteføljen til Østerbø Maskin AS sammen med kvalitetsmaskiner og originaldeler fra f.eks Reform, Himoinsa, Yanmar, Iveco, MAG, Kubota og Honda.

– Vi har lang og god erfaring med Hatz, siden vi i mange år har solgt aggregat bygget på Hatz-motorer, sier delelageransvarlig Øyvind Rømo. – Nå er vi klare til å hjelpe kunder fra hele landet som er på jakt etter et nytt Hatzprodukt, eller reserve- og servicedeler til det du allerede har.