Conpot
  • Knut, Alf og Hilde ønsker dere en riktig god jul!

God jul fra Conpot!

Julelunsjen er inntatt, julegaver er delt ut, og vi ser at klokken kryper nærmere og nærmere juleferie for hver gang vi gløtter vekk fra skjermen

Det er alltid godt å se fram til ferie, til julekos og til dager med litt annet innhold enn hverdagen ellers bringer med seg, men samtidig er det forfriskende fint å kjenne at man gleder seg til å ta fatt på det nye året med gode kolleger og spennende utfordringer. Vi i Conpot er heldige med begge deler.

Conpot har mye å se fram til i året som kommer. Målet vårt om å bli den beste og mest besøkte nettavisen i bransjen skal nås, og fagbladet Conpot skal fortsette å bidra til informasjon ut til leserne, og salg for annonsørene.  Og med dere der ute som samarbeidspartnere er vi ikke i tvil om at det blir som vi ønsker.   Om dere besøker www.conpot.no i løpet av ferien vil dere se at vi oppdaterer nettavisen også gjennom høytiden. Om dere har ønsker om hva dere vil lese, eller kanskje bedriften din har noen bransjerelaterte nyheter som bør presenteres redaksjonelt, da roper dere bare ut til oss, så skal vi se på det mellom juleribbe og multekrem.

Men husk; senk skuldrene, bruk tiden din på noen du er glad i, og lad batteriene skikkelig til oppstart i 2014. Vi er her da også.

Alf og Hilde er tilgjengelige gjennom julen og kan nås på

alf@conpot.com

Hilde@conpot.com

 

En riktig god jul og et godt nyttår ønskes dere alle fra oss i Conpot!

Stikkord: