Conpot

Egen webside for mobile knuseverk

Sandvik Construction lanserer en ny webside for sitt markedsledende utvalg av mobilt knuse- og sikteutstyr. Stadig flere ser behovet for egne sikte og knuseverk, og på disse sidene skal de enkelt få svar på det de lurer på.

Websiden gjenspeiler den økende etterspørselen etter Sandviks mobile knuse- og sikteprodukter verden over. For å informere kunder som ser spesielt etter mobile løsninger, skal websiden få en ren og moderne layout og et intuitivt navigasjonssystem som gir rask tilgang til produktspesifikke sider.

 

Kjeft-, kon- og slagknusere, sikteverk og grovsikteverk blir alle tydelig presentert med viktig teknisk informasjon, videoer og interaktive 3D-modeller som viser de nyeste funksjonene og fordelene.

I sin kommentar til den nye websiden sier Eugene Lyons, Markedsdirektør, Sandvik Mobile Crushing and Screening: «Det er avgjørende at vårt mobile utstyr gjøres synlig på Internett, og utviklingen av sandvikmobiles.com gir en presentasjon av utvalget av mobile produkter. Websiden er utviklet etter tilbakemeldinger fra kundene og gjør det raskt og enkelt å navigere til all relevant produktinformasjon. Den nye websiden for mobilt utstyr betyr at mange kunder får tilgang til akkurat det de trenger, når de trenger det», konkluderer Eugene.»
Websiden skal oversettes til åtte språk for å ivareta den globale kundebase og gjøres tilgjengelig i en responsiv mobilversjon for brukere av alle typer mobile enheter.

Du kan ta en titt på siden ved å gå til www.sandvikmobiles.com