Conpot

Nytt design og smarte løsninger

På strømaggregatene fra Stephill kan man enkelt bytte mellom 230 og 400 Volt. En smart funksjon, som skiller merket fra konkurrentene.

Stephill er den eneste produsenten av strømaggregat som leverer spenningsvelger (switch) som standard på alle sine strømaggregat fra 10 til 70 kVA.

Tett samarbeid med fabrikken

Limaco er eneimportør for Stephill i Norge. I samarbeid med sjefsdesigner Richard Golding på fabrikken i England, har Limaco jobbet fram nye smarte løsninger, som gir enklere tilgang til motor, generator og elektronikk. Dette er praktisk når service og vedlikehold skal utføres.

Store sidedører gir romslig adgang til motor og generator. Og det som før var et boltet avlukke inn til eksosanlegg og radiatorrom har nå fått dør for enkel adkomst. Det viktigste er kanskje instrumentpanelet og Deep Sea panelet som nå er hengslet og felles ut for inspeksjon og vedlikehold.

I det hele, en rekke nye smarte løsninger du ikke finner på andre strømaggregat.

Stikkord: