Conpot

Nyttig tilbehør til minigraveren

Thor Heldal AS introduserer i disse dager noen nye produkter som gjør minigravemaskiner mer fleksible og mer anvendelige.

Et av produktene som introduseres på det norske markedet er en ny hydraulisk tresaks.

Tresaksen finnes i flere størrelser som er tilpasset maskiner fra 1,5 til 14 tonn. Saksen produseres i England i høykvalitets stål

Med et enkelt kutteblad og spesialkonstruert taggete fast kjeft, sikres grep i treet og riktig fallretning ved kutting. Tresaksen kutter opptil 450 millimeter tykkelse. Viktige aspekter rundt den omtalte saksen er lang rekkevidde, bedret effektivitet og lettere å komme til på farlige / utilgjengelige steder.

Allsidig verktøy

Saksen leveres med eller uten rotator, men omtales som meget velegnet for bruk med powertilt / rototilt.

– Denne tresaksen er meget allsidig, og har mange bruksområder som for eksempel til kvisting, tynning, felling, kapping. Vi tror denne saksen blir populær for de som jobber med eksempelvis skogrydding langs veier og jorder, forteller Frode Haugland i Thor Heldal AS.

Mer info på https://www.thor-heldal.no

Stikkord: