Conpot

Beste Liugong-forhandler i Europa 2013

Under årets forhandlermøte i Shanghai, der alle globale LiuGongforhandlere var samlet, ble Terje B. Lien og Hako Maskin AS tildelt pris som beste LiuGongforhandler i Europa år 2013.

– Selvsagt synes jeg dette er moro, å få tildelt en slik pris er for oss en anerkjennelse på at jobben vi gjør med LiuGong i Norge er god, forteller eier av Hako Maskin AS, Terje B. Lien.

Deler æren

– Men æren tilfaller ikke meg alene. Dette er et resultat av en samlet innsats fra alle medarbeiderne i Hako Maskin AS, uten et godt lag er man ingen ting i kampen om kundene, forteller Terje.

Lydhør produsent

– Jeg må også tilskrive noe av æren til LiuGong, som har vært lydhør og positivt innstilt ovenfor oss her oppe i nord i forhold til alle våre innspill på forbedringer og endringer. Et godt eksempel på at vi blir hørt er blant annet de nye 4, 6 og 8 tonns graverne som ble lansert i Norge i sommer. Dette samspillet har blitt ytterligere forsterket under utviklingen av de nye maskinmodellene som er under konstruksjon i skrivende stund, fortsetter Terje.

En tydelig stolt Terje B. Linen avslutter med: Vi ser lyst på fremtiden og har god tro på et fortsatt godt og fruktbart samarbeid mellom LiuGong og Hako Maskin AS i årene som kommer.

Avslutningsvis

Vi i Conpot gratulerer Hako Maskin AS med prisen, og ønsker dem lykke til i 2014.

Stikkord: