Conpot

Nøkkelferdig stålkonstruksjon

Ruukki er i ferd med å gjennomføre en nøkkelferdig stålkonstruksjonsleveranse til Seabrokers i Norge

Ruukki holder på å levere og montere en verkstedshall for Seabrokers Eiendom AS i Stavanger, Norge. Den nøkkelferdige leveransen inkluderer: bærende stålkonstruksjon, utvendige- og innvendige vegger, bærende takplater samt taktekking med isolasjon for hele bygningen på 10 000 m2. Leveransen inkluderer også vinduer og takvinduer.

Ruukki startet montasjearbeidene av hovedhallen i oktober 2013, og kommer til å avslutte arbeidene i februar 2014. I tillegg kommer Ruukki til å bygge gangbruer våren 2014 som vil gi tilgang til tilknyttede bygninger.

«Ruukkis erfaring innen nøkkelferdige leveranser av stålbygg var en viktig faktor for å velge Ruukki som partner» sier Unn-Iren Salmelid, prosjektleder hos Seabrokers Eiendom AS. Sluttbrukeren av hallen er Oceaneering AS, som vil komme til å bruke anlegget bl.a. for å vedlikeholde og reparere ROVer (Fjernstyrte Kjøretøy) som er brukt i vedlikeholdsarbeider på offshoreinstallasjoner.

“Helt fra prosjekteringsfasen av bygningen, har vi jobbet tett sammen med byggherren og Sweco, byggherreombud. Kunden har satt spesielt stor pris på Ruukki sin erfaring innen nøkkelferdige leveranser. Et svært stramt tidsskjema, har kun vært mulig fordi vi kan tilby komplette designløsninger for en rekke detaljer som arkitekter er i stand til å ta i bruk direkte. Prefabrikerte konstruksjoner samt detaljert planlegging gjør montasjearbeidene raskere og øker sikkerheten på byggeplassen ,» sier Jyrki Suokas, prosjektleder hos Ruukki.

Stålkonstruksjonen samt de utvendige veggene kommer til å produseres på Ruukkis Oborniki fabrikk , skillevegger i Alajärvi og bærende takplater, takvinduer og vinduer i Vimpeli.

Stikkord: