Conpot

Ny vals med pivotstyring

Atlas Copco lanserer nå Dynapac CG2300 som et komplement til sin allerede innholdsrike serie av asfaltvalser.

Asfaltvalsen er 3,99 meter lang, 2,99 meter høy og har en indre svingradius på lave 2,65 meter.

Atlas Copco lover at det skal være enkelt å transportere og manøvrere på trange steder. Førerhuset er konstruert med tanke på føreren og synlighet skal være fremragende. En jevn og nøyaktig styring er viktig på denne typen maskiner, og dette lover produsenten at de klarer å levere. ACC klimakontroll i maskinen er for øvrig valgfritt.

Maskinen skal gi en komplett oversikt over alle jobbfunksjoner inkludert rulleoverflate og sprinklerhoder.

Kontrollpanelet gir operatøren den informasjonen de trenger, og operatøren kan enkelt bytte mellom menyer med et enkelt tastetrykk. Ytterligere informasjon kan fås ved å bruke dokumentasjonssystemet DCA -An som er et tilleggsvalg. Systemet gir operatøren informasjon om temperaturen i front av og bak valsen.

Stillegående med god drivstoffsøkonomi

Dynapac CG2300 er utstyrt med ECO – modus som standard. Dette reduserer drivstofforbruket med mer enn 15 %, og bidrar til ytterligere støyreduksjon i førerhuset.

Et dobbelt pumpevibrasjonssystemsom eliminerer behovet for en vibrasjonsventil, noe som gjør systemet mer effektivt og reduserer forbruket. Pumpene, en foran og en for den bakre valsen kan enkelt slås av separat.

CG2300 går automatisk i hvilemodus etter 10 sekunder på full gass i nøytral. Motoren er også trinn 4/Tier4 og har svært lave utslipp. Et dobbeltsystem av sprinkleranlegg, pumper og en kapasitet på over 700 liter vann sikrer uavbrutt drift.

Stikkord: