Conpot

Nye direktører i Skanska

Svein Nassvik og Steinar Myhre tiltrer i nye direktørstillinger i Skanska-konsernet.

Steinar Myhre ny konserndirektør anlegg

Myhre (54) har innehatt stillingen som regiondirektør for enheten Bro, Industri og Marine siden 2010. Han tiltrer som konserndirektør 1. januar 2014 og vil da ha ansvaret for selskapets samlede anleggsvirksomhet.

Myhre startet som stikningsingeniør i Skanska i 1985, og hadde stilling som prosjektsjef da han i 2002 ble hentet til stillingen administrerende direktør for datterselskapet Entreprenørservice. – Vi er i et marked i anlegg som vi aldri har opplevd maken til i Norge, samtidig som konkurransen er historisk høy, med mange nye aktører. I dette bildet har Skanska store muligheter til å opprettholde posisjonen som den ledende anleggsentreprenøren i Norge. Skanska har kompetanse, kapasitet og handlefrihet innen anleggsvirksomheten som både er unikt i Norge og internasjonalt, og jeg ser frem til å tiltre som leder i denne virksomheten, sier Myhre.

Adm. direktør Ståle Rød forteller at han er svært fornøyd med at Myhre har takket ja til denne utfordringen, og ser frem til at han også tiltrer selskapets konsernledelse

Svein Nassvik ny administrerende direktør for Skanska Tekniske Entrepriser

Nassvik kommer fra stillingen som regiondirektør for televirksomheten i Sønnico Tele AS. STE har en omsetning årlig ca. 300 millioner kroner og har hovedkontor i Trondheim. Nassvik har lang og bred ledererfaring. Han er utdannet elektroingeniør fra NTH og har i tillegg solid erfaring fra markedsføring, salg, innkjøp og prosjektledelse fra ulike roller i både Sønnico og Siemens.

– Jeg er svært glad for at Svein Nassvik takket ja til å lede den videre utviklingen av Skanska Tekniske Entrepriser. Vi trenger en person med hans bakgrunn for å gjennomføre den veksten innen tekniske fag som vi har lagt opp til. Det at vi internt i Skanska har et tverrfaglig fagmiljø innen tekniske fag er avgjørende for at vi skal kunne levere gode tekniske løsninger til våre kunder, forteller konserndirektør Trond Krogstadmo, som er styreleder for STE.

 

Conpot gratulerer, og ønsker lykke til i stillingene!

Stikkord: