Conpot

Oslos minste ikonbygg realiseres

Som et bidrag til byutvikling og liv på bakkeplan i Festningskvartalet, planlegger Anthon B Nilsen Eiendom å realisere en glasspaviljong etter inspirasjon fra Apples butikk i New York.

Glassbygget er godkjent, og vil bli bygget over en utvendig vertikal trapp som knytter øvre og nedre Rådhus-gata sammen.

Trappen har vært stengt i mange år, og glassbygget vil igjen skape liv i trappen. Vi planlegger å fylle de 250 m² innvendig areal med utadrettet virksomhet som stimulerer sansene. Lukt, smak og det visuelle står i fokus.

Vi ser gjerne utradisjonell sambruk med lange åpningstider. Kaffebar om morgenen, kafé, lunch og for-retning med fokus på salg av merkevarer på dagtid og vinbar på kveldstid – eller rett og slett vin og kaffe hele dagen. Mulighetene er mange.

Skal løfte Festningskvartalene

Prosjektet er en del av arbeidet med å løfte Festningskvartalene til å bli et av Oslos mest attraktive områder. Strømmen av mennesker gjennom området er sterkt økende som en konsekvens av Bjørvika-utbyggingen, noe som gir optimisme for bærekraftig utleie til servering og forretningsdrift.

Prosjektering og utleie pågår og vi håper på byggestart i 2014.

Les mer om Anthon B Nilsen Eiendom her

Stikkord: