Conpot

Oppgraderte maskiner for bor- og festeoppgaver

Milwaukee introduserer nå seks nye bor- og festeverktøy som en erstatning for de eksisterende modellene på markedet. Alle med økt ytelse og forbedret ergonomi.

Siden introduksjonen av det batteridrevne M12 -systemet i 2007 har Milwaukee lansert et komplett utvalg av klasseledende produkter for bor og festeoppgaver. Milwaukee M12 har etablert seg som ledende system for kompakte batteridrevne elektroverktøy på markedet. Milwaukee opprettholder sin ledende posisjon i denne kategorien ved å stadig være på utkikk etter nye måter å forbedre eksisterende produkter, og samtidig lansere nye typer verktøy som alle bidrar til å øke produktiviteten for profesjonelle brukere.

Oppgraderingen av M12 bor og festeverktøy vil sette en ny standard innenfor kompakt kraft.
Et eksempel er den nye kompakte M12 muttertrekkeren M12 BID.  Maskinen har et forbedret funksjonsspekter og et dreiemoment på hele 112 Nm.  Hastigheten er økt med 25 % og maskinens levetid er enda bedre sammenlignet med forrige modell C12 ID.

De nye maskinene har også blitt oppgradert ergonomisk med et slankere og bedre profilert softgrep for maksimal komfort under langvarig bruk. Alle maskiner leveres også med praktisk belteklips i metall.

Milwaukee akter å fortsette å levere de mest holdbare produktene i denne kategorien, og er fortsatt den eneste større verktøyprodusent som leverer sine 12 volts bor/skrutrekkere og slagbormaskiner med metallchuck. Maskinene utstyres også med bransjens beste elektronikksystem REDLINK som gir økt beskyttelse for krevende oppgaver.

De nye verktøyene er kompatible med hele M12 -serien, som nå består av mer enn 50 batteridrevne Lithium-ion -produkter. M12 plattformen er den største på markedet og det betyr innovative løsninger, ytelse, produktivitet og at du kan finne akkurat den maskinen som dekker dine behov.

Alle de nye M12 produkter tilgjengelig hos din lokale Milwaukee -forhandler og er kompatibel med både M12 2,0 Ah og 4,0 Ah REDLITHIUM – ion batterier. Kan også kjøpes uten batteri og lader.

Stikkord: