Conpot

Jobb raskere med godt proff-verktøy

Med de nye, børsteløse gips-borskrutrekkerne kan du komme til på trangere steder, skru skruer raskere og jobbe 30 prosent lenger.

Bosch har lansert tre nye, batteridrevne proffverktøy med børsteløse EC-motorer som setter helt nye standarder for boring og skruing. Denne lanseringen omfatter den 18 volts gipsskrutrekkeren GSR 18 V-EC TE Professional samt to nye 10,8 V-maskiner: Borskrutrekkeren GSR 10,8 V-EC Professional og skrutrekkeren GSR 10,8 V-EC HX Professional.

 

10,8 volt-skrutrekkere får børsteløs EC-teknologi

GSR 10,8 V-EC Professional og GSR 10,8 V-EC HX Professional har universalbitsfeste, veier henholdsvis 0,9 og 0,7 kg og er 163 og 135 mm lange. Det gjør dem til de letteste og korteste skrumaskinene i sin klasse, lettere å håndtere og enklere å komme til på trange steder. EC-motoren gir dessuten dobbelt så lang levetid som konvensjonelle verktøy med DC-motorer.

Begge modeller kan kjøre med opptil 1300 omdreininger i minuttet med et mykt moment på opptil 20 Nm. Skrumaskinene med EC-teknologi er allsidige og kan skru i så vel tre som plast og metall. Med GSR 10,8 V-EC Professional kan du dessuten bore hull opptil 10 mm i diameter i stål og opp til hele 30 mm i tre. Med EC-teknologien og 2,0 Ah-batteriet er det mulig å skru opptil 770 skruer på 4×40 mm i mykt tre på én enkelt batteriopplading og dermed rekke å gjøre mye mer arbeid på kortere tid.

 

Første batteridrevne gipsskrutrekker i Dynamics-serien

GSR 18 V-EC TE Professional er den første batteridrevne gipsskrutrekker i Bosch Dynamics-serien. Med et 4,0 Ah-batteri kan gipsskrutrekkeren på én enkelt batterioppladning skru opptil 3400 skruer med en diameter på 3,5 mm og lengde på 35 mm i gipsplater montert på metalprofiler. Med en topp hastighet på 4200 omdreininger per minutt gjør GSR 18 V-EC TE Professional jobben raskere.

 

Den lette gipsskrutrekkeren GSR 18 V-EC TE veier kun 1,6 kg inkludert 4,0 Ah-batterier og er bare 207 mm lang – den korteste i 18 V-klassen. Den justerbare dybdestopp-mekanismen sikrer en presis skruhøyde selv ved høyeste hastighet. Låsbar hastighet gjør også arbeidet mindre slitsomt.

 

Alle de tre batteridrevne maskinene er tilgjengelig  hos forhandlere som fører profesjonelt verktøy.

 

Stikkord: