Conpot

Automatisk overføring av geometridata

Graphisoft Norge har laget et tillegg til ArchiCAD der man automatisk kan overføre geometridata til SINTEF TEK-sjekk Energi.

«Spesielt våre kunder blant hus- og hytteprodusentene har etterspurt en automatisk kobling mot TEK-sjekk. Vi har som mål å styrke vår posisjon som største tilbyder av BIM-verktøy på det norske markedet, og da må vi tilfredsstille de krav våre kunder setter til oss», sier Frode Saltkjelvik, Teknisk Sjef i Graphisoft Norge.

For å kunne tilby et komplett BIM-verktøy tilpasset norske forhold, er den nye løsningen gratis for alle servicekontraktkunder.

Koblingen mot SINTEF TEK-sjekk Energi fungerer for ArchiCAD 16 og 17 og kan lastes det ned fra Graphisofts norske brukerforum.

GRAPHISOFT Norge representerer en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen og har vært i markedet i 20 år. Mer enn 50% av norske arkitekter bruker i dag ArchiCAD som sitt BIM-program

Stikkord: