Conpot

Ny C-serie dumpere

De nye dumperne i C-serien til Cat har fått nye motorer med mer kraft, ny og forbedret girkassekontroll, forbedrede sjåførfasiliteter, og flere nye servicevennlige funksjoner.

Modellbetegnelsene på de nye rammestyrte dumperne er 725C , 730C og 730C EJ. Utformingen av de nye modellene har tatt utgangspunkt i kundenes ønsker om økt produktivitet, lavere driftskostnader, lang holdbarhet, enkel betjening, og høy annenhåndsverdi.

Motor og drivverk

725C er utstyrt med en Cat C9.3 ACERT-motor som er oppgitt til 314 hestekrefter, og i de største modellene er motoren en Cat C13 ACERT med hele 367 hestekrefter.

Sammenlignet med tidligere modeller har 725C en 4 prosent økning i bruttoeffekt og en 20 prosent økning i brutto dreiemoment, 730C og 730C EJ modeller har nesten 16 prosent økning i bruttoeffekt og mer enn en 30 prosent forbedring i dreiemoment.

De nye C-serie modellene består av robuste og velprøvde konstruksjoner, og har allerede et godt rykte for holdbarhet.

Førermiljø

Førermiljøet i C-serien gir plass til to personer. Sjåførsetet er fullt justerbart og luftdempet. Mens passasjersetet er i fullstørrelse og forovervendt.

En fargeskjerm med flere funksjoner gir føreren relevant driftsinformasjon, og har inkludert en ryggekameraskjerm.

Panseret er lavt og skråner nedover, kombinert med operatørens sentrale posisjon og store glassflater, sikres utmerket sikt rundt hele dumperen.

Ekstern belysning

De nye frontlyktene og blinklysene som er montert bredere på maskinen og nye LED markeringslys skal bidra til bedre arbeidsmuligheter i mørketiden.

Stikkord: