Conpot

Tidenes kraftigste

Jaguar har lansert F-type coupe. Dette er den kraftigste Jaguaren som noensinne er bygget, og definitivt en av de vakreste.

Designet er særegent og lett gjenkjennelig, Jaguar har et designspråk de fleste kjenner igjen. Når man i tillegg forflytter aluminiumsrammen fra 0 til 100 kilometer i timen på fire sekunder, er dette en bil som kan konkurrere med eliten. Jaguar avduket den nye F – TYPE Coupe på Los Angeles Auto Show. Med den nye kupéen viser Jaguar atter en gang at de er en av de ledende produsenter av sportsbiler i luksusklassen.

Denne bilen representerer noe av det ypperste av Jaguar har levert. Med fart og rå ytelse som vil få de mest hardbarkede sports bilentusiaster å måpe.

Chassis sies å være utviklet for å gi unike kjøreegenskaper. – Chassiset er nøyaktig og det er presist, det er en ekte sportsbilopplevelse, sier sjefsingeniør Mike Cross hos Jaguar.

Motor

F – TYPE Coupe vil lanseres i tre versjoner, F – TYPE R , F – TYPE S og F – TYPE . Toppmodellen F- TYPE R kommer med en 5,0 liters V8-motor med 550 hk og en toppfart på 300 km / t. Bilenes utforming bygger på prisvinnende Jaguar F – TYPE Cabriolet. Cabrioleten introduserte Jaguar på det nordiske markedet tidligere i år, og som allerede har vunnet designprisen «World Car Design of the Year 2013».

Felles for de tre kupé-modellene er at sidene av bilen er laget av et enkelt stykke av aluminium for å forsterke bilens unike detaljnivå. Taket også i solid støpt aluminium, og kan eventuelt leveres med panoramatak.

Flere bilder av bilen kan sees her

Stikkord: