Conpot

Verktøy på nettet

Nettbutikken NetOnNet utvider sortimentet, og satser nå på salg av verktøy på internettet.

Vi øker stadig bredden i sortimentet vårt for å møte kundenes ønsker og behov. At vi nå starter med å selge verktøy, rett fra lagerhylla, er fordi vi ser at dette gir våre eksisterende kunder en verdi. Tiltaket vil også hjelpe oss å nå en enda større kundegruppe, og potensiale på dette markedet er stort, sier Filip Elverhøy, Country Manager Norge på NetOnNet.

Proff- og Hobbybruker

Uansett om kunden er proff- eller hobbybruker vil det finnes passende verktøy i sortimentet som består av bl.a. bor- og slagbormaskiner, skrumaskiner, sager og slipemaskiner. Produktene kommer fra kjente varemerker som Black & Decker, Bosch, Power Craft, Probuilder, Rawlink, Bacho och Milwaukee.

Salget av verktøy startet i midten av november

Foreløpig ligger det ca 70 produkter ute.

Vi i Conpot tror nok utvalget må utvides noe for å appelere til proffbrukeren, men dette kommer kanskje etterhvert. Utvalget kan du se her.

Stikkord: