Conpot

Multifugemasse som tilfredsstiller alle krav

Miljøfug fra Relekta er en helt ny vannbasert fuge-, lim- og tettemasse som tilfredsstiller den strenge Breeam Nor-normen.

Relekta Miljøfug har ingen flyktige organiske forbindelser. Teknologien er basert på Inert Polymer Technology. Fugemassen hefter til de aller fleste overflater. Den har også en unik evne til å tilpasse seg belastningen den blir utsatt for. I utgangspunktet er den sterk som et monteringslim, men den kan også strekkes i høyelastiske fuger. Den har både en elastisitet på 25 % og en limstyrke på opptil 40 kg pr cm2.

Fugemassen er først og fremst beregnet for innendørs bruk, men den kan også brukes ute dersom den er gjennomherdet før eksponering av regn eller vann.

Letter arbeidet på byggeplassen

Det forventes at  denne fugemassen blir tatt godt i mot i byggebransjen. I et hus, eller ett større bygg, bruker man mye fugemasse, og det sparer selvsagt inn både tid og penger om man kan bruke samme type masse på flere typer arbeid. Flere og flere setter også miljø på dagsordenen, og ønsker å bruke de aller mest miljøvennlige, men samtidig effektive, alternativene. Og det er det meningen Relekta Miljøfug skal hjelpe bransjen med.

Relekta Miljøfug markedsføres av Relekta AS.

Stikkord: