Denne racingorienterte superbilen leverer revolusjonerende aerodynamikk og ultrapresise kjøreegenskaper. Nissan GT-R er allerede etablert som en av superbilene med høyest ytelse innen bilverdenen, og nå har Nissan tatt i bruk sin racingerfaring med Nismo, merkets motorsportspesialister, i utviklingen av den ultimate Nissan GT-R.

Nissan GT-R Nismo har en eksklusiv styling som slutter seg til racingfilosofien der form følger funksjon-prinsippet. Den innehar tallrike motorsportinspirerte teknologier som forsterker bilens ytelse gjennom optimalisert aerodynamikk, oppheng og drivlinje. Dette skaper en velbalansert maskin som passer både på vei og bane.

Nissan GT-R Nismo vil være tilgjengelig i Japan i februar og i Europa senere i 2014.

Dette er den raskeste Nissan GT-R noensinne. Bilen har levert en rundetid på 7:08.679, noe som er ny banerekord for en produksjonsbil på Nürburgring Nordschleife.

Motor

Under panseret finnes en 3,8-liters V6er. Motoreffekten har økt og yter nå 600 hk og 652 Nm dreiemoment. Nye, store turboladere som benyttes for GT3-racing forbedrer avluftningen samtidig som individuell kontroll av tenningstidspunktet for hver sylinder optimaliseres, og en oppgradert drivstoffpumpe forbedrer forbrenningen.

Leave a comment