Conpot

Gore-Tex fra Snickers

Arbeidsklær i materialet Gore-Tex høres ut som en god ide. De fleste foretrekker dette materialet på fritiden, hvorfor skal man ikke da unne seg dette på jobb.

Hvorfor skal man velge GORE-TEX® arbeidstøy? Vanligvis trenger man å kjøpe flere jakker per år for å kunne arbeide i ulike værforhold. Ofte må man kjøpe både en regn, vår- og vinterjakke. Ved å investere i en GORE-TEX® jakke kan alle disse plaggene erstattes, og på denne måten redusere kostnaden.  Snickers Workwear lanserer i høst en ny GORE-TEX® skallbukse og en svært prisgunstig GORE-TEX® skalljakke.

Økt komfort gir høyere produktivitet og effektivitet i det arbeidet man utfører, som gjør at det blir enklere å jobbe på regnfylte og kalde dager.
Gore er verdensledende innen produksjon og utvikling av membran. Med over 30 års erfaring med å laminere membran til tøy, anses Gore idag som markedsledende innenfor dette område. GORE-TEX® membranen er selve kjernen i alle GORE-TEX® produkter. Den inneholderover 1,4 milliarder porer /cm2. Disse porene er 20 000 ganger mindre enn en vanndråpe, mens de er 700 ganger større en et dampmolekyl. Dette gjør at GORE-TEX® membranen er totalt vanntett fra utsiden samtidig som dampmolekylene kan trenge ut innenfra.

Skalljakke

Håndverkerens favoritt i kampen mot elementene. Jakke for hardt arbeid i meget godt pustende 2 lags GORE-TEX® materiale for fabelaktig beskyttelse mot vann og vind. Prisgunstig, trygg og holdbar. EN 343

  • Fasongsydde ermer med ergonomisk snitt sikrer en naturlig arbeidsposisjon og bevegelsesfrihet
  • Avansert hette som følger hodets bevegelser for suveren sikt og komfort.
  • Nettingfôr og klimaregulering i midjen for optimal ventilasjon – lukk for å holde deg varm, åpne for å øke ventilasjonen.
  • Frontlommer med glidelås som gir deg rask tilgang og praktisk innerlomme med egen plass til penn.
  • 3M reflekser sørger for god synlighet.

Størrelser: XS-XXXL

Materiale: Avansert 2-lags pustende GORE-TEX®materiale, 100% Polyester 223 g/m², ePTFE membran, med forseglede sømmer og nettingfôr for 100% vanntett og vindtett beskyttelse.

Veiledende pris eks mva 2 085,-

Skallbukse – for arbeid og i skibakken?

For ekstrem beskyttelse hele dagen. Avansert og høy-funksjonell arbeidsbukse med forsterket 3-lags GORE-TEX® materiale som gir deg optimal tørr og ventilert arbeidskomfort. Hele dagen, i all slags vær. Innfrir EN 343.

  • Avansert snitt med fasongsydde knær og ekstrem Twisted Leg ™ design for fantastisk arbeidskomfort i hver bevegelse.
  • Cordura® forsterkninger på knærne for ekstra holdbarhet og refleksdetaljer for økt synlighet og sikkerhet.
  • Kneputelommer designet for KneeGuard™ posisjoneringssystem for suveren knebeskyttelse.
  • Avtagbare og justerbare bukseseler holder buksene på plass og kneputene i riktig posisjon
  • Store frontlommer med vantett glidelås, smart tommestokklomme og borrelåsfester for verktøy/hammer i midjen.

Størrelser: 46-60, 92-104, 148-154

Materiale: Banebrytende 3-lags pustende GORE-TEX® materiale med innebygd fór og teipede sømmer for 100% vind- og vanntett beskyttelse og komfort. 100% Polyester 200 gr / m2 og 100% Polyamid 285 gr/m2 , ePTFE membran

Veiledende pris eks mva 2 920,-

Stikkord: