Conpot

Markedets beste varmeeffekt

Den siste testvinneren i varmepumpebransjen LG Nordic Prestige er i toppen av markedet på en rekke punkter

  • Lavest støy på utedel og innedel.
  • Høyest luftsirkulasjon i markedet.
  • Best på energisparing i mildt og middels kaldt Norsk klima.
  • Garantert til -25˚C utegrader.

Visste du at LGs Nordic Prestige også kan trinne seg ned til ufattelig lave 300W i avgitt effekt? Dette er en mye viktigere egenskap enn de fleste kanskje kan tro!

Det betyr i praksis at Prestige kan jobbe stabilt rolig og gi boligen en jevn varme også når behovet er lavt som for eksempel nå om høsten, om våren eller under store deler av vinteren langs kyst Norge.

Behovet for varme er faktisk lavt mye lenger i løpet av vinteren enn det er høyt! Selv på Røros er middelstemperaturen kun -6˚C under fyringssesongen. Mindre enn 5% av fyringsdagene i året trenger vi full effekt av våre varmekilder.

Mange modeller i markedet har i motsetning til Nordic Prestige «lavest varmeeffekt» på hele 1.000W (iblant til og med høyere). Når en varmepumpe har så høy «laveste effekt» så må den skru seg av og på konstant når behovet for varme er lavt, hvilket i praksis betyr at de jobber som gamle dagers «on/off» varmepumper. Når varmepumpen må skru seg av og på konstant så bruker den selvfølgelig mer energi. Det er naturlig at mange oppfatter dette som veldig forstyrrende og mindre komfortabelt.

LG Nordic Prestige er varmepumpen som jobber konstant og rolig fra første til siste fyringsdag. Det er ekte Nordisk inverterstyring det!

Stikkord: