Conpot

QuadroWall tippsemi i full testkjøring

På transportmessen 2013 på Gardermoen viste Nor Slep for første gang frem nyheten QuadroWall Chassis Design. Dette er en helt ny måte å konstruere hengere i tippsegmentet.

Hengeren er lettere, raskere og mer stabil en tradisjonelle konstruksjoner. Den nye tippsemien kan leveres med både Gullkant dumper, halfpipe dumper og asfaltbalje – alt etter kundens ønsker og krav.

I test hos Martinsen & Duvholt

QuadroWall er nå i full testing hos Sandefjords entreprenøren Martinsen & Duvholt. Testkjøringer foregår på anlegget mellom Larvik – Porsgrunn der det bygges ny jernbanetrase samt på E18 utbyggingen mellom Sandefjord og Tønsberg. Hengeren blir her utsatt for alle tenkelige påkjenninger, noe som er avgjørende for å få et riktig testresultat. Hengeren kjøres på 2 skift 4-5 dager i uken.

Positive tilbakemeldinger

Så langt har tilbakemeldingene vært meget positive. Det viser seg at de teoretiske fordelene stemmer meget godt med testresultatene ute på veien og anlegget.

Testingen vil fortsette utover vinteren, da vil også testene utføres på andre anlegg rundt om i Norge. Med de gode testresultatene, vil de første leveransene til kunde starte mai 2014.

Stikkord: