Conpot

Ny leder for Istrail skap

Lars Lindskog har overtatt som daglig leder ved Istrail Ulefoss AS. Lindskog var tidligere fabrikksjef ved bedriften i Nome kommune i Telemark.

– Det blir en helt ny hverdag for meg, jeg får nå ansvaret både for den forretningsmessige og den produksjonstekniske driften i bedriften, sier Lindskog som vil opprettholde den sterke satsingen på produksjonskvalitet og skreddersøm. Istrail er den eneste påbyggeren med både ISO 9001- og 14 001-sertifisering.

Istrail har hatt en formidabel vekst de siste årene, og er i dag, med sine to fabrikker, landets ledende lastebilpåbygger. Bedriften sysselsetter 28 personer i Norge. I tillegg har Istrail Polen rundt 160 medarbeidere.

– Kostnadsnivået er selvsagt en utfordring for oss som konkurrerer med bedrifter fra hele Europa, men vi har økt vår markedsandel også etter finanskrisen, avslutter Lindskog som mener det fortsatt er mulig å drive produksjonsvirksomhet i Norge.

Les mer på Istrail.com

Stikkord: