Conpot

Avduker nye Z1000 i Milano

Siden den først ble introdusert i 2003 har Z1000 lagt listen for Supernaked klassen. På kommende EICMA messe 5. november vil Kawasaki avduke det nyeste familiemedlemmet i Z-serien.

En radikal ny designfilosofi først brukt på den vellykkede Z800 serien, er Z1000 et resultat av Kawasaki’s unike egenskap til å skape en maskin som gir deg en følbar «Sugomi» energi og utseendet til et rovdyr på jakt etter byttet.

Å utnytte det fryktinngytende, mørke bildet av en panter på huk har «Sugomi» tilnærmet resultert i en maskin som er klar til å angripe, fokusert på sitt bytte med sin lave kropp og spente muskler.

Isteden for å basere seg på kun å være «raskeste» eller «kraftigste», konsentrerte de seg om den emosjonelle intensiteten av turen, følelsen av kontroll og balanse mellom fører, chassis og motor, noe kun Kawasaki, skaperen av Supernaked klassen kunne ha realisert.

Større ytelse

I følge Keishi Fukumoto, sjef for Motorsykkel Design avdelingen hos Kawasaki, kommuniserer den nye Z1000 en økning i ytelse kombinert med en «Hard to capture» emosjonell ånd som appellerer til føreren med sin sterke personlighet i form av utseende og kjøreopplevelse.

Stikkord: