– Vi har ambisjoner om å bli store i markedet og har satt prisen lavt for at så mange brukere som mulig vil velge vår løsning, sier Tor Blaasmo.
Han eier selskapet som utvikler programmet og fikk ideen til det da han administrerte en omfattende rehabilitering av en næringseiendom hjemme i Trondheim.

Skal være enkelt

– Vi får suksess med dette systemet om brukerne opplever det enkelt å bruke. Vi ser at vi har forbedringspotensial, og mener vi ennå er i en prosess hvor vi kan lære av kundene hvordan dette kan bli bedre, sier Blaasmo videre.

På hjemmesidene inviteres brukere til å prøve systemet gratis i 30 dager.
Blaasmo lover at brukerne skal ha kort vei til support og til utviklere om de har forslag til forbedringer.

Fra PC og smarttelefon

Timeregistreringen i 24onoff kan gjøres fra PC/Mac og de fleste mobile enheter som iPhone og andre smarttelefoner.
Det gir firmaet full kontroll på de ansattes arbeidsdag og timeforbruk, og gir grunnlag for fakturering av medgåtte timer i de enkelte prosjekter.

Det er også utviklet moduler for fravær- og ferie, og prosjektstyring, og alle modulene kan «snakke» sammen.

Tilpasses behovet

Systemet skal være så enkelt som mulig slik at timeregistreringen kan settes i gang uten særlig opplæring. Det er minimalt som må fylles ut av de ansatte.
Firmaet kan likevel selv velge å legge til flere punkter i timeregistreringen. Det kan være for eksempel arbeidstyper, overtid og reisetillegg.

Skrive ut rapporter

Brukerne kan enkelt ta ut rapporter som kan benyttes til spesifisert fakturavedlegg, timeliste eller prosjektframdrift. Rapportene kan hentes ut i både PDF- og Excel-format.

 

Artikkelen er gjengitt i Conpot, med tillatelse fra

Leave a comment