Conpot

Den smarte klokken

Med en Samsung Galaxy Note 3 og Galaxy Gear kan du ha mobilens funksjoner på armen i stedet for i vesken.

Galaxy S4, Galaxy S III og Note II blir kompatible med Galaxy Gear i og med at oppdateringen til operativsystemet Android 4.3 rulles ut til disse modellene.
De neste som kommer til å bli kompatible med Galaxy Gear er Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.

Snart blir dette også mulig med andre populære smarttelefoner fra Samsung. Mobilkommunikasjon har aldri vært enklere eller morsommere.

Modellene det er snakk om er Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.

Med Galaxy Gear kan du både ringe utgående samtaler og svare på innkommende anrop. Å se hvem som ringer, sender deg en melding eller en mail går like kjapt som å se hvor mye klokken er. Vil du ta en nærmere titt på en viktig melding vises den på mobilens skjerm når du tar mobilen ut av vesken. Du kan også laste ned appene til noen av de mest populære sosiale nettverkene fra Samsung Apps, slik at du kan holde kontakten med venner og kjente via Galaxy Gear.

I klokkeremmen til Galaxy Gear finner du et innebygd kamera slik at du kan ta bilder direkte fra håndleddet. Skjermen fungerer som avtrykker. Din mobil og Galaxy Gear ”snakker” sammen, slik at bildene dine lagres automatisk i mobilens bildegalleri.

Den innebygde skritt-telleren hjelper deg å måle hvor mange skitt du tar i løpet av en dag. Om du motiveres av å høre på musikk mens du trener kan du enkelt bruke Galaxy Gear til å bytte spor i mobilens musikkspiller.

I tillegg til å styre din mobil fungerer Galaxy Gear som en tradisjonell digitalklokke. Du kan velge mellom 10 ulike design på skjermen, eller laste ned enda flere fra Samsung Apps. Slik blir Galaxy Gear til et moteriktig tilbehør samtidig som det er ny teknologi med mange muligheter.

Stikkord: