Conpot

Batteridrevet spikerpistol

Glem alt om bråkete kompressorer, slanger eller dyre gassbeholdere.

Egenskaper:

  • Kraft: 18V
  • Spikerstørrelse: 15-50mm / Diameter: 18Ga (1mm)
  • Magasinkapasitet: 110 spiker
  • Spikerrekkevidde: 0.625” til 2”
  • Skuddtakt: 60/min
  • Vekt med batteri: 2.93 kg

Standardutstyr: 500 x 32 mm spiker, høyre/venstre beltekrok, 2 x spikersko

Den nye 18V spikerpistolen leveres med den innovative AirStrike™ teknologien som eliminerer behovet for bråkete kompressorer, lange slanger som er i veien og dyre gassbeholdere. Dette betyr raskere montering og enklere manøvrering rundt hvor maskinen skal brukes. Gi deg i kast med nær sagt alle arbeidsoppgaver med spikerpistolens kapasitet på opp til 1.600 spiker per opplading takket være det nye og forbedrede 18V Lithium+™ batteriet [RB18L40].

 Funksjonalitet

AirStrike™ Teknologien: Tilbyr integrert luftkompresjon som igjen gir et kompakt verktøy uten drift eller vedlikeholdskostnader. Teknologien eliminerer også behovet for kompressorer, slanger eller gassbeholdere.

Batteridrevet kraft: Gi deg i kast med nær sagt alle arbeidsoppgaver med spikerpistolens kapasitet på opp til 1.600 spiker per opplading takket være det nye og forbedrede 18V Lithium+™ batteriet [RB18L40].

ONE+™ Systemet: Som del av Ryobi One+ kan batteriet drive over 35 forskjellige elverktøy og hagemaskiner.

I bruk

Spikerpistolen gir brukeren muligheten til å takle enhver arbeidsoppgave raskt og effektivt. I kontaktmodus får brukeren maksimal effektivitet og rask inn spikerne.

I sekvensiell modus får brukeren maksimal presisjon til perfekt plassering av spiker.

Og innovasjonen stopper ikke der…

En sensor i grepet aktiverer to LED lys når brukeren tar tak i maskinen. Dette sikrer et godt opplyst arbeidsområde til enhver tid. Verktøyløs dybdeinnstilling sørger for at brukeren enkelt kan stille inn maskinen til ønsket spikerdiameter og maskinen vil hele tiden være skånsom mot ømfintlige overflater. Den praktiske justeringshjulet regulerer lufttrykket for beste resultat og maskinens innebygde funksjon som hindrer at den avfyres med tomt magasin forlenger levetiden.

Verktøyløs funksjon for fjerning av fastklemte spiker og indikator for lavt spikernivå gjør maskinen enkel og sikker i daglig bruk.

Ryobi sin nye 18V spikerpistol er på toppen av det hele del av det unike ONE+ systemet hvor over 35 forskjellige hagemaskiner og elverktøy drives av de samme 18V batterier.

Stikkord: