Conpot

Unik 3D BIM-viewer

Graphisoft lanserer BIMx Docs, en unik 3D BIM-viewer med integrert dokumenthåndtering.

Det finnes en rekke 3D-viewere for mobile enheter på markedet allerede, men nytteverdien har hittil vært begrenset. BIMx Docs har med sin nyskapende hypermodell-teknologi potensiale til å fundamentalt endre måten tegninger og BIM-modeller brukes på byggeplass, i møter, ute hos kunder etc.

Smidig navigering

Den smidige navigeringen og koblingen mellom tradisjonelle 2D-tegninger og BIM-modeller, gjør at hvem som helst enkelt kan ta dette i bruk. Detaljerte tegninger med alle mål og annen informasjon vises automatisk på riktig sted i 3D-modellen. På denne måten kombinerer man det beste og mest informative fra både 2D og 3D. BIMx Docs er i stand til å håndtere de største prosjektene med hundrevis av tegninger, som enkelt publiseres direkte med få klikk fra ArchiCAD 17.

Foreløpig kun på AppStore

BIMx Docs er tilgjengelig i fra App Store og finnes både som en prosjektbasert og en ubegrenset versjon. Android-versjon er under utvikling.

For mer informasjon se: https://www.graphisoft.com/bimx/

Stikkord: