Conpot

For oss som hater morgenen

Det er sikkert ikke bare vi i Conpot som kan være trøtte om morgenen, og bruker cirka 59 minutter med slumring før man står opp om morgenen. Her er løsningen...

Philips lanserer nå en ny versjon av den populære Wake-up Light for å hjelpe morgentrøtte nordmenn med å takle høst -og vintertrøttheten. Den nye Wake-up Light er mindre, har en enklere design enn sine forgjengere og er Philips’ nyeste våpen i kampen mot slumring.

Vi vet at det kan være tungt å komme seg opp av sengen, og resultatet blir at mange av oss slumrer, noe som bidrar til å gjøre søvnkvaliteten dårligere, sier Carina Franzén, markedsjef for Wake-up Light. Vi vet også at det fungerer bedre å våkne opp til lys enn til lyd. Derfor lanserer vi et nytt produkt i vårt sortiment av Wake-up Lights.

Elegant og kompakt design

Philips henter inspirasjon til Wake-up Light fra naturens egen soloppgang. I løpet av 30 minutter simulerer Wake-up Light en soloppgang der lyset fra lampen gradvis øker. Avhengig av hvor tungt man sover eller hvor var man er for lys, kan man selv stille inn ønsket maksimal lysstyrke.

– Wake-up Light er en av våre best likte produkter gjennom tidene, der hele 9 av 10 brukere opplever at produktet gjør det lettere å stå opp om morgenen, sier Carina Franzén. Forklaringen er rett og slett at det er en fantastisk måte å våkne opp på. Wake-up Light gjør det enklere å våkne, og er derfor definitivt slumrerens verste mareritt.

Om Philips Wake-up Light

·  Philips lanserer to nye modeller: HF3500/01 og HF3505/01

·  De nye modellene er mindre og enklere i sin utforming enn de øvrige lampene i sortimentet, hvilket gjør at de kan lanseres til en konkurransedyktig pris, HF3500/01 har veiledende pris på 699 NOK og HF3505/01 på 899 NOK.

·  Lyset øker gradvis i løpet av 30 minutter. Vil man for eksempel stå opp kl. 07.00, begynner Wake-up Light å lyse svakt 06.30, og kl. 07.00 er rommet til slutt opplyst til den lysstyrken man har valgt som maks.

·  For å garantere at man kommer seg opp av sengen, kan man velge at fuglesangfunksjonen blir slått på etter 30 minutter.

·  I Wake-up Light sitter LED-lamper, som holder lengre og forbruker mindre energi.

·  Philips Wake-up Light er den eneste dagslyssimulatoren med klinisk bevist effekt.

Philips’ nye Wake-up Light er allerede tilgjengelig i utvalgte butikker.

Stikkord: