Conpot

For miljøvennlig fyring

Dovrepeisen lanserer nyheten Sense. En lekker peisovn med kompakte, slanke linjer, og frekke detaljer. Sense er tilpasset framtidens krav til miljøvennlig fyring.

Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. I år markeres 80-årsjubileumet med lansering av en ny designklassiker; Sense. Serien er laget ut i fra et ønske om en liten, fremtidsrettet peisovn med høy virkningsgrad tilpasset hus bygget etter nye byggeforskrifter. Sense er laget i solid støpejern med brennkammer foret med skamolx. Brukervennlige åpne- og lukkesystem er integrert i designens slanke silhuett. At ildstedet i tillegg til standard sortlakkert støpejern også kommer i glossy sort eller kremhvit emalje, hever Sense til ren peisluksus.

Stort glass

Stort glass i døren gir godt innsyn til peisbålet, og den nette størrelsen gjør ovnen lett å plassere. Sense kan leveres med eller uten sideglass, på ben eller sokkel. Røykuttaket på nyheten er dreibart; Du kan topp- eller bakmontere til skorstein.

Dovrepeisen

Dovrepeisen er verdens eldste peisprodusent. Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Det startet med Dovrepeisen, som på rekordtid revolusjonerte hele peismarkedet. Nyskapningen hadde såkalt «konveksjons-oppvarming» – og den helt spesielle støpejernsinnsatsen gjorde det enkelt for folk flest å mure sin egen peis. Det i seg selv var en verdensnyhet.

Stikkord: