Et salg på 50 prosent av leilighetene er den nest beste salgsstarten OBOS har hatt hittil i år. Åtte av de største leilighetene ble solgt, i tillegg til to treroms og én toroms. Salget var på 98 millioner kroner, og det er 57 prosent av salgsverdien for Kanalbygg 4.

Prosjektleder Trine Kvåle Hervik forklarer noe av det gode salget med at det er del av siste byggetrinn.

– Det er nok mange som setter pris på at hele boligområdet vil være ferdig når de flytter inn. I tillegg er beliggenheten til dette bygget veldig bra, der det ligger helt ut mot fjorden. Dessuten er det fine uteområder i Rolfsbukta, med kanaler, vannspeil og brygger, sier Hervik.

Mer på Storøya

Fjerde trinn av boligområdet Storøya legges ut for salg torsdag 17. oktober. Det heter Terne tun 1 og består av 39 leiligheter. Det blir varierte størrelser på 53-142 kvadratmeter. Boligene ligger sørvestvendt, skjermet mot trafikk og har romslige uteplasser.

– Storøya er et av de mest familievennlige områdene på Fornebulandet. Det har nærhet til den fineste badestranden, naturreservater, Nansenparken, skole, barnehage og det nye kjøpesenteret som kommer i 2014, sier prosjektleder for Storøya, Tor Evert Lindeland.

Leave a comment