StrømbergGruppen AS, med Per Gunnar Rasmussen i spissen, innviet nylig anlegget. Ikke bare er byggets utseende imponerende, men det er i høyeste grad også løsningene man finner inne i selve anlegget.

Som en småflyplass…

Selve grunnflaten på det nye bygget er på 4 200 kvadratmeter, men totalt har man 6 700 kvadratmeter til rådighet. Tomten anlegget står på er på hele 25 mål, så at man til tider kan sammenligne bygg og tomt med en liten flyplass, er vel ikke helt feil…

Innvendig vil man kunne tilby hele 14 gjennomgående løp, samt egen ADR-hall og i tillegg, en stor utstillingshall for nye biler.

Også sjåførene er spesielt tilgodesett, da det vil bli innredet oppholdsrom , soverom og dusjmuligheter for de sjåførene som har behov for dette.

– Vi gleder oss selvfølgelig stort til å ta anlegget i bruk, og vi er svært stolte av dette anlegget som skal innehold alt av hva kunder og ansatte har behov for.

Per Gunnar Rasmussen er med rette stolt av denne investeringen som har kostet StrømbergGruppen AS rundt 150 millioner kroner.

I investeringsmodus

At Volvo-forhandleren Trucknor AS har tro på fremtiden, burde det ikke være noen tvil om. I tillegg til dette nye fantastiske anlegget i Sandnes, har de også nylig innviet et nytt anlegg i Arendal, samt at det også varsles om at et nytt Volvo-anlegg vil stå ferdig i Bergen i løpet av ett års tid.

Leave a comment