Conpot

Ny generasjon traktorskjær

Basert på ca 30 års erfaring fra skjærproduksjon i Norge, lanseres nå en ny generasjon traktorskjær fra Duun Industrier AS.

Fortsatt benyttes høgfaste stålkvaliteter. Dette skal gi lengst mulig levetid og motstandsdyktighet mot store punktbelastninger. Dermed unngår man varige deformasjoner.

Den nye modellrekka har smørepunkter for bomopplagringen og i trepunktsopplagringen foran.

En annen detalj er at samtlige trepunktsfester har flytspor for toppstaget i tillegg til dobbel hullrekke for standard innfesting.

Skreddersøm for norske forhold

De ulike skjærmodellene kan tilbys som en enkel grunnmodell. Basert på behov kan man bygge opp skjæret med valgfritt tilbehør. På denne måten har brukeren tilpasset det skjæret de selv ønsker og trenger.

Roterende støttehjul innføres nå som standard på skjærene TS290 og HTS-serien. For HTS serien leveres støttehjul i to ulike dimensjoner.

Fra nå er perforert slitestål standard på alle HTS-modeller. Dette sikrer at skjæret får bedre tak i massen. Resultatet er at veibanen blir mindre glatt for fotgjengere.

Samtlige skjærmodeller er slyngrenset og overflatebehandlet med tykksjikt grunning og pulverlakk. Til sammen et meget slitsterkt og miljøvennlig lakksystem.

Nytt sveiserobotanlegg

På fabrikken har selskapet nå fått et nytt sveiserobotanlegg. Dette er tilpasset automatisert sveising basert på automatlager, i samspill med roboter som selv henter sveiseemnene og plasserer de i etterkant.

Dette systemet sikrer at skjærene har meget god og jevn sveisekvalitet.

Les mer på: duun.no

Stikkord: