37 % av dem som deltok oppga Ford Mustang som den klassiske bilen de helst vil eie. Mustang, som snart kommer i salg i Europa, var klar vinner av undersøkelsen, foran BMW M1 (20 %) og Volkswagen Boble (11 %).

– Ford Mustang er mer enn en bil, den bidrar til en egen livsstil sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. – Mustang har simpelthen vært en fundamental del av den globale bilkulturen i snart 50 år, og er en av verdens mest gjenkjennelige biler.

Kimber kunne ellers fortelle at Mustang Customizer – et nettsted med blant annet en nedlastbar app – allerede har tiltrukket seg over 500.000 besøk fra Europa. Siden lanseringen i fjor har over 4,5 millioner personer fra 49 land besøkt Mustang Customizer.

Tilgjengelig både for iOS og Android telefoner og nettbrett lar appen Mustang-entusiastene blant annet bygge drømmebiler (over 2,3 millioner har allerede gjort det), tjene poeng og merker for hver bil de bygger og laste ned bakgrunnsbilder av Mustang.

Mustang feirer 50-årssjubileum i 2014 og Ford har lansert en ny “Mustang Countdown”-serie av videoer for å rette oppmerksomheten mot den ikoniske sportsbilen og dens tilhengere fra hele verden.

Den første vidoeen – Where It All Started: The Mustang 1 Concept

Leave a comment