Conpot
Stikkord: timeregistrering
Med 17 ansatte og mange prosjekter, var det på tide med et nytt system for timeregistrering Foto: Bendiksen Entreprenør AS

Entreprenør valgte trondheimsbasert timeregistrering

Bendiksen Entreprenør AS ønsket et lettvint, oversiktlig og rimelig system for sine 17 ansatte, og 24onoff fra Trondheim svarte til forventningene.

#conpot på Instagram
  timelister-bygg1-header

  En håndverkers reise fra papir til digitale timelister

  Timelister på nett og mobil fra 24onoff sparer mye tid og penger for Bygg 1 Lyngdal med sine 19 ansatte. Les mer om hvordan de opplevde overgangen.


  Digitale systemer vil spare din bedrift tid og penger i den kritiske oppstartsfasen.

  Fem tips for deg som skal starte håndverksbedrift

  Det er mye du skal tenke på ved oppstart av egen håndverksbedrift, og det er viktig med et godt grunnlag fra starten av.

  iphone-i-toolbelt digitale verktøy

  Digitale verktøy øker konkurransekraften

  For få i bygg- og anleggsbransjen benytter seg av teknologien som i dag er tilgjengelig for alle. Disse står i fare for å tape konkurransen mot de innovative konkurrentene.


  kontortiden papirkaos

  Det enkle er ofte det beste

  Mange i bygg og anleggsbransjen prøver å effektivisere kontortiden i 2016. Ofte handler dette om å innføre de enkle rutinene og de små forbedringene.

  polsk timeregistrering

  Satser på polsk timeregistrering

  Det polske språket er så utbredt på norske byggeplasser at gründerne bak 24onoff har oversatt hele løsningen sin til polsk. - Målet er mindre" tegnspråk" og bedre sikkerhet på byggeplassen, ifølge Marius Waldum.

  marius waldum 24onoff svart arbeid

  Mål om å gi brukerne 25 timer i døgnet

  På kort tid har 24onoff AS fått ca. 2.000 brukere, hovedsakelig fra Norge og noen fra Danmark. Målet er å nå 1 million brukere.

  Ønsker å høre brukerens erfaringer

  Timeregistreringssystemet 24onoff er ett av mange på markedet. Det skal bli bedre for å nå ut til flere, lover grunnleggeren.